Strojni park

Pogon

Proizvodi

Antikorozivna zaštita

  • Ručno (mehaničko) čišćenje
  • Odmašćivanje
  • Sačmarenje
  • Bojanje – lakiranje

Antikorozivna zaštita provodi se u hali veličine 300 m2. Na poslovima sačmarenja i lakiranja rade 3 djelatnika dok je 5 radnika zaposleno na pomoćnim poslovima pripreme za sačmarenje i lakiranje. U hali su smještene komore za sačmarenje (ručna i automatska), termokomora za lakiranje, komora za pripremu boje i mosna dizalica nosivosti 5 tona. Tehničko nadgledanje postrojenja za lakiranje provedeno je od strane EX-Agencije. VJ-eko od 2015. god. osim za tvrtku Dok-Ing d.o.o. vrši radove sačmarenja i lakiranja za tvrtku Kovis d.o.o. iz Brežica, Slovenija. Odljevci koji se bojaju u Slunju isporučuju se Siemensu. Audit od strane Siemensa za radove sačmarenja i lakiranja proveden je u lipnju 2015.god. pri čemu je VJ-eko ocijenjen iznimno visoko, 91% od 100%.

                imag3010  

    

Info

VJ-EKO d.o.o.

Slunj, 

tel: +385 47 777 291

Priznanja i certifikati

ISO 9001
Zlatna kuna - 2011
Postupak zavarivanja prema HRN EN ISO 15614-1 od strane FSB-ZK Cert
Zavarivači prema HRN EN ISO 9606-1 od strane FSB-ZK Cert

Misija

Integrirajući nove tehnologije, proizvodimo strojeve posebne namjene, koji štite ljudske živote u obavljanju najopasnijih poslova, primarno u razminiranju, vatrogastvu i rudarstvu.

Vizija

Stalnim ulaganjem u poslovnu izvrsnost stvoriti kvalitetnu osnovu proširenja asortimana proizvodnih usluga, osiguravajući prepoznatljivost i rast naše tvrtke na tržištu.